Bel: 085-8888463!
Reiniging bedrijven
Schakel Trudy’s Matras Service in voor een professionele matrasreiniging, geurneutralisatie of vlekverwijdering. Ook voor hygiënische producten.

Hygiënische reiniging voor bedrijven

Trudy’s Matras Service is hét adres wanneer het om reiniging voor bedrijven in Friesland en omgeving gaat. Wij verzorgen met genoegen zowel uw matrasreiniging, geurbestrijding als uw vlekverwijdering. Daarbij kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van diverse hygiënische producten.

Waarom onze reinigingsservice?

Dankzij onze ervaring en kennis gaan wij op een professionele wijze te werk en zorgen wij voor een gezond, schoon en fris resultaat. Uiteraard bekijken we welke methode het beste past bij uw situatie en houden we rekening met uw wensen. Bovendien biedt u uw klanten met de aantoonbaar gereinigde matrassen een extra service en onderscheidt u zich van de concurrent. De gastenkamers zullen fris ruiken en u bespaart op kosten doordat u de levensduur van de matrassen verlengt met minimaal 40%. Het verwijderen van huisstofmijt, bacteriën en virussen is de afgelopen tijd een steeds grotere rol gaan spelen, aangezien het aantal personen met een allergie nog altijd toeneemt. Matrassen zijn de perfecte schuilplaats voor huisstofmijt en bacteriën, waardoor het voor bedrijven belangrijk is deze objecten aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat u deze gevoelige doelgroep met een gerust hart kunt ontvangen.

Reiniging op locatie

Trudy’s Matras Service staat klaar voor onder meer hotels, pensions, B&B’s, bootverhuurbedrijven en jachtverhuurbedrijven. Maar ook woningbouwverenigingen doen regelmatig een beroep op ons. Te allen tijde komen wij bij u op locatie langs om de stoffering te reinigen. Daarnaast kunt u bij ons een AllergeeFree-Spray aanschaffen, waarmee u de matrassen na iedere gastenwisseling kunt behandelen. Deze spray neutraliseert geuren en reduceert allergiewaarden. Bovendien kunt u producten uit onze webshop in grote oplages afnemen met een leuke korting. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij een passende offerte voor u kunnen opstellen.

Geïnteresseerd in de reiniging voor bedrijven van Trudy’s Matras Service uit Friesland? Wij staan klaar voor heel Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe. Bel voor het maken van een afspraak naar 085-8888463 of maak gebruik van het contactformulier. Wij verzekeren u van hygiënische, frisse en schone matrassen en uw gasten daarmee van een verantwoorde en gezonde nachtrust.