Bel: 085-8888463!
Matrasreiniging
Vraag Trudy’s Matras Service om uw matrassen op een professionele en gepatenteerde wijze van binnenuit te reinigen. Een fris, schoon en gezond matras!

Matrasreiniging door Trudy’s Matras Service

Trudy’s Matras Service is hét adres voor matrasreiniging in Friesland en verdere omgeving. Wat u niet lukt met uw eigen stofzuiger en reinigingsmiddelen lukt ons wel met ons gepatenteerde systeem. Zo zorgen wij voor een optimale reiniging. Iedereen heeft tenslotte recht op een fris, schoon en ‘gezond’ matras!

Matras reinigen voor eigen gezondheid

Wist u dat het matras het meest vervuilde object in huis, hotel, camper, caravan of boot is? Het matras is namelijk de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten, schimmels en bacteriën. Daarbij komt nog eens dat matrassen niet gewassen kunnen worden, waardoor bacteriën, virussen en mijten zich makkelijk verder kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig is er een toename van het aantal personen met huismijtallergie, astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts en andere allergieën. Vervuilde matrassen spelen hier een grote rol bij. Hierdoor is het van groot belang om regelmatig een matras te reinigen, vooral wanneer het om matrassen in hotels, vakantieparken, kinderdagverblijven, B&B’s, boten, etc. gaat. Voor wij aan de hygiënische reiniging beginnen, zullen we ten alle tijden eerst een gratis testreiniging laten plaatsvinden.

Hygiënische en professionele service

Onze gepatenteerde methode zorgt voor een hygiënisch schoon en fris matras met een 4-fasenreiniging zonder chemicaliën. Het systeem produceert trillingen met een hoge frequentie, waardoor huisstofmijt, uitwerpselen van huisstofmijt en bacteriën losgetrild en verpulverd worden. Het bijkomende UVC-licht doodt huisstofmijt, bacteriën en virussen definitief. Als laatst besproeien we het matras met de AllergeeFree-Spray: een allergie- en geur neutraliserende spray. Voor de matrasreiniging komen wij doorgaans bij u thuis of in bedrijf langs. Ook kunnen wij urinevlekken uit uw matras verwijderen of andere soorten vlekverwijdering verzorgen. Wilt u uw matras reinigen van urine of andere vlekken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Voor geurneutralisatie bent u eveneens bij ons aan het juiste adres.

Wilt u binnen Friesland, Groningen, Drenthe of Noord-Holland uw matras laten reinigen door Trudy’s Matras Service uit Friesland? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8888463 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Via een van deze wegen vraagt u tevens een gratis testreiniging aan. Wij maken met onze matrasreiniging graag een einde aan vlekken, geuren, bacteriën, schilfers, virussen of huisstofmijt in uw matras!