Bel: 085-8888463!
Geur neutraliseren
Maak een afspraak met Trudy’s Matras Service om op vakkundige en effectieve wijze geuren uit uw ruimte te verwijderen. Voor een geurloos resultaat!

Trudy’s: specialist in geur neutraliseren

Bent u op zoek naar een professional voor geurverwijdering? Trudy’s Matras Service is hét adres wanneer het om geur neutraliseren in Friesland en verdere omstreken gaat. Geurtjes verwijderen doen wij op een vakkundige en effectieve wijze, zodat u geen last meer zult hebben van onaangename luchten.

Verwijderen van ongewenste geuren

Ieder mens laat onbewust specifieke geuren achter. Denk bijvoorbeeld aan rookluchten, urinegeuren, zweetgeuren en organische geuren. Maar ook rioolgeuren, brandgeuren, dieselluchten en diergeuren zijn onaangename luchten die veel voorkomen in ons dagelijks leven. Vooral wanneer deze aroma’s zich in huis, bedrijf, auto of boot bevinden, is dat zeer onprettig. Geurneutralisatie is dé oplossing om zulke ongewenste geuren te laten verdwijnen. Van een urinelucht tot een rooklucht verwijderen: vieze geuren verwijderen is een van onze specialiteiten. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Milieuvriendelijke methode

Voor de geurbestrijding werken wij met producten van EOstream. Deze zijn gebaseerd op essentiële oliën en/of IFRA-gecertificeerde parfums, waardoor ze ongevaarlijk en milieuvriendelijk zijn. In tegenstelling tot standaard luchtverfrissers geven onze producten geen parfumlucht af, maar zorgen ze voor een geurloos resultaat. Ze breken de geurmoleculen die stank veroorzaken af. Op die manier verdwijnt het aroma definitief en zal de ruimte volledig geneutraliseerd zijn. We lopen banken, kussens, tapijten, gordijnen en andere stoffering na. Vervolgens plaatsen wij een neutralisatiekastje dat 24/7 zijn werk doet of doen wij een eenmalige behandeling. Dit kastje is tevens te verkrijgen in onze webshop. De prijzen voor een geur bestrijden gaan overigens altijd op aanvraag en zijn geheel afhankelijk van de situatie.

Laat Trudy’s Matras Service uit Friesland de ongewenste geur verwijderen uit uw kamer, kantoor, bedrijfspand, hotel, boot of camper en maak vandaag nog een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 085-8888463 of door het contactformulier in te vullen. Een geur neutraliseren en bijvoorbeeld een rookgeur verwijderen doen wij binnen Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland graag voor u!