Bel: 085-8888463!
Bootbekleding reinigen
Laat Trudy’s Matras Service op professionele wijze de stoffering in uw boot, camper of caravan reinigen. Voor een gezond, schoon en fris resultaat!

Caravan-, camper- en bootbekleding reinigen

Laat Trudy’s Matras Service uw caravan-, camper- of bootbekleding reinigen in Friesland of verdere omstreken. Wij zorgen voor de nodige opfrissing van de stoffering, zodat u het vakantieseizoen lekker schoon en fris kunt beginnen. Met deze service staan we klaar voor jachtverhuurders, jachtmakelaars en voor iedereen binnen de pleziervaart.

Reiniging, geurbestrijding en vlekverwijdering

In de wintermaanden sluit u uw caravan, camper of boot af, waardoor er geen of weinig ventilatie in de ruimtes is en deze vaak vochtig raken. Door warmte en vocht kunnen huismijt, bacteriën en schimmels zich makkelijk ontwikkelen en ontstaan er muffe geuren in matrassen, kussen, banken, tapijten, gordijnen en andere bekleding. Omdat dit natuurlijk erg onaangenaam is en omdat dit invloed heeft op astmatische aandoeningen en allergieën, is het van groot belang de ruimtes met regelmaat aan te pakken. Wij zorgen voor een hygiënische reiniging van binnenuit dankzij ons gepatenteerde systeem en kunnen waar nodig vlekken verwijderen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van muffe geuren verwijderen. Stank in een camper verwijderen of stank in een boot verwijderen zijn daarom voor ons geen enkel probleem.

Gezond, schoon en fris

Voor de hygiënische reiniging werken wij met de MatrasCleaner die niet alleen effectief is voor matrassen, maar tevens voor andere soorten stoffering. Met dit systeem zorgen we voor gezonde, schone en frisse bekleding, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw hut. Het apparaat werkt op basis van een 4-fasenreiniging die vrij is van chemicaliën. Dankzij trillingen met een hoge frequentie trillen huisstofmijt, uitwerpselen van huisstofmijt en bacteriën los en worden deze verpulverd. Daarbij werkt het systeem met UVC-licht, wat huisstofmijt, bacteriën, virussen en sporen definitief doodt. Als laatst behandelen we de caravanbekleding, camperbekleding of bootbekleding met AllergeeFree-Spray: een spray die de noodzaak van reiniging beperkt tot 1 à 2 jaar.

Maak een afspraak met Trudy’s Matras Service uit Leeuwarden door te bellen naar 085-8888463 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Wij komen met genoegen bij u in Friesland, Groningen, Noord-Holland of Drenthe langs wanneer het om caravan-, camper- of bootbekleding reinigen gaat.