Bel: 085-8888463!
Bedtoebehoren
Vind alle toebehoren voor het bed bij Trudy’s Matras Service en bestel de producten heel gemakkelijk online. Alles voor een gezonde omgeving.

Bedtoebehoren bestellen in Trudy’s Webshop

Zoekt u naar bedtoebehoren om uw slaapruimte compleet te maken of te reinigen? In de webshop van Trudy’s Matras Service vindt u diverse hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde slaap-, woon- en werkomgeving. Zo gaat u op een gezonde, schone en frisse wijze door het leven.

Alles omtrent het bed

Natuurlijk kunt u al uw matras en ander beddengoed hygiënisch laten reinigen, maar soms is het gewoon fijner om compleet nieuwe bedproducten aan te schaffen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw matras kopen? In onze online winkel vindt u een comfortabel koudschuimmatras in diverse maten. Daarnaast bestaat ons aanbod uit matrasbeschermers, hoofdkussens, dekbedden en moltons. Natuurlijk is het evengoed mogelijk om zelfstandig met luchtzuivering, geurneutralisatie of geurbestrijding aan de gang te gaan door middel van onze reinigingsmiddelen. Ook verkopen wij anti-allergiemiddelen die bijdragen aan de preventie van allergieproblemen. Deze spray kunt u tevens gebruiken als luchtverfrisser om onaangename geuren te verwijderen.

Praktische informatie

De matrasproducten die u in de webwinkel van Trudy’s Matras Service vindt, zijn doorgaans allen op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling meestal binnen 2 tot 3 werkdagen leveren. De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief de verzendkosten. De standaardverzendkosten zijn € 6,50. Hebben wij het gewenste product niet in ons online assortiment staan? Neem dan contact met ons op. Wij hebben namelijk ook nog andere producten beschikbaar. Voor het afnemen van grote oplages kunt u eveneens contact met ons opnemen. Wij stellen dan een passende offerte voor u op.

Wilt u direct een matras bestellen of een dekbed kopen? Breng dan een bezoekje aan onze webshop. Hier selecteert u eenvoudig op categorie en prijs. Voor meer informatie over onze bedtoebehoren kunt u altijd even bellen naar 085-8888463 of een bericht plaatsen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.